Tuotteet

Myymälä

Monipuolisesta valaisinmyymälästämme löytyvät laadukkaat valaisimet kotiin, konttoriin ja mökille, niin sisä-kuin ulkotiloihin. Pyrimme tyydyttämään asiakkaidemme tarpeet runsaalla valikoimalla, josta löytyy valaisin jokaiseen makuun. Jos jotain ei myymälästä löydy, tilaamme sen mielellämme asiakkaalle. Palvelemme myös pitkäjänteisesti asiakkaitamme; tilaamme varaosia ja varakupuja aina meiltä myytyihin valaisimiin niiden saatavuuden mukaan. Pitkän myyntikokemuksen ansiosta myymälästämme saa myös apua valaistuksen suunnitteluun ja valintaan.

Vuosien saatossa myös kokemus erikoispolttimoista on karttunut. Samoin varastohyllyt. Kauttamme saa polttimot niin tavalliseen kotikäyttöön kuin erikoisjännitteisiin käyttökohteisiin.

Kodinkoneet ja -elektroniikka löytyvät monipuolisena myymälästämme. Laadukkaat ja takuuvarmat merkit, kuten Braun, OBH Nordica, Philips, Miele, Bosch,Siemens ja Helkama takaavat asiakkaiden tyytyväisyyden, samoin tarjonta. Seuraamme aikaa ja uutuusmarkkinoita. Meiltä löydät keittiön pienkoneet, pyykkikoneet ja kuivausrummut, astianpesukoneet, jääkaapit ja -pakastimet sekä hellat ja nykyaikaisen viihde-elektroniikan.

Tuotteet

^

Valaisimet

^

Kristallivalaisimet

^

Kodinkoneet

^

Sähkötarvikkeet

Keskitymme laatuun ja korkealuokkaisiin merkkituotteisiin kuten Braun, OBH Nordica, Philips, Miele, Bosch,Siemens ja Helkama.

Ota yhteyttä

Myymälä

Ma - Pe 9 - 17
La 10 - 14

Y-tunnus: 3370893-7

Onni Hänninen

 

  • Yritysjohto
  • Työjohto
  • Projektien hoito
  • Tarjouslaskenta
  • Sähkösuunnittelu

9 + 15 =